MIMAYA: RESTO ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ


Γκουρμέ χωρίς να φωνάζει: Τρώς ένα ριζότο με σαφράν και ψητό κοτόπουλο και το χαίρεσαι με την καρδιά σου, καθώς είναι και διαφορετικό και οικείο, άψογα al dente και μελωμένο, με το σαφράν να δίνει μια νότα εξωτισμού χωρίς εξτρεμισμούς και το κοτόπουλο φοβερά ψημένο, νόστιμο και ζουμερό. Η επίσκεψη του Δημήτρη Αντωνόπουλου, κριτικού γεύσης από το περιοδικό Αθηνόραμα, έγινε στις 26 Φεβρουαρίου και είμαστε πολύ περήφανοι που το MIMAYA βαθμολογήθηκε με 13,5/20 μέσα στους τρείς πρώτους μήνες λειτουργίας του. Νοικοκυρεμένο, φιλικά μοντέρνο με μεσογειακή κουζίνα φροντισμένη και αβίαστα νόστιμη. Αυτό είναι το MIMAYA με λίγες λέξεις, όπως το περιγράφει ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, και αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του chef μας Μιχάλη Ηρωγλίδη και της ομάδας του.