Ιταλία: Τα ταξίδι του MIMAYA στη Μεσόγειο συνεχίζεται


Το ταξίδι του MIMAYA στη Μεσόγειο συνεχίζεται και για ολόκληρο το Μάρτιο μπορείτε να απολαύσετε δύο εξαιρετικά μενού αυθεντικής ιταλικής κουζίνας – με τρεις επιλογές από κυρίως πιάτα – και να τα συνοδεύσετε με καλό ιταλικό κρασί ή μια παγωμένη ιταλική μπύρα Moretti. Δοκιμάστε το πιάτο με τα garganelli μέσα σε μια πλούσια σάλτσα από μασκαρπόνε, γκοργκοτζόλα, πανσέτα καπνιστή και καρύδια ή τα ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια πορτσίνι με σάλτσα κρέμας, σπανάκι, σχοινόπρασο και λάδι τρούφας. Το Osso-buco μας μαγειρεύεται με λαχανικά για πολλές ώρες για να γίνει νόστιμο και τρυφερό και το σερβίρουμε με κρεμολάτα (ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά με χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο και σκόρδο) και σάλτσα ψητού πάνω σε ρύζι μιλανέζ ή πουρέ πατάτας.

Για όλο το Μάρτιο στο MIMAYA, η ιταλική κουζίνα είναι σε πρώτο πλάνο και σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μενού μας  και η Varieta di Antipasti. Ποικιλία από μικρά ορεκτικά, όπως ρολάκι μελιτζάνας με προσούτο, ρόκα και παρμεζάνα, γεμιστή πιπεριά με μοτσαρέλα, ντομάτα και πέστο βασιλικού, μπρεζάολα τυλιγμένη σε stick πίτσας με ρόκα και αρκετά ακόμα υπέροχα μικρά ορεκτικά συνθέτουν ένα εξαιρετικά ανοιξιάτικο πιάτο με άρωμα από τη γειτονική μας Ιταλία.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Sorbet Limoncello, που φτιάξαμε με τα δικά μας λεμόνια και για το τέλος σας έχουμε μια γευστική έκπληξη με την τάρτα σοκολάτας με σάλτσα καπουτσίνο και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης που είναι άκρως απολαυστική. Το ταξίδι του MIMAYA στη Μεσόγειο συνεχίζεται.